top of page
Képkivágás.PNG

Miben hiszünk

Egy beruházás nemcsak a számokról szól, és nemcsak az értékesítésig tart. A Wesselton Kft. beruházóként és kivitelezőként egyszerre teljes szakértelmet, odafigyelést és biztonságot nyújtva vállal teljes körű garanciát. Épületeikre, lakásaikra nem mint „eladható négyzetméterekre” gondolnak, hanem olyan igényesen tervezett és megépített életterekre ahol a lakók nyugodtan, biztonságban és boldogan élhetnek.

Vegleges_M_miben_hiszunk_Vágott.jpg

Kik vagyunk

A vállalkozás  elismert cég tapasztalataiból építkezik: több évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkező egyik legnagyobb hazai építőipari fejlesztő, illetve kivitelező. A piac elismert szereplőjévé vált az elmúlt két évtizedben.

Vegleges_M_Kik_vagyunk_Vágott.jpg

Új szemlélet

Az innovatív ingatlanberuházó cég egy olyan új szemléletet kíván elterjeszteni, amely jó példákon keresztül világít rá, hogy miért fontos a környezettudatosság, milyen előnyök származnak belőle és milyen értékeket érdemes keresni egy lakóépületben.

Veglegs_M_Uj_szemlelet_Vágva.jpg
Vegleges M Tudatossag.jpg

Tudatosság

A Wesselton Kft. filozófiája, hogy átgondolt tervezéssel, innovatív és bevált megoldások alkalmazásával jobb minőségű, értékállóbb és olcsóbban fenntartható épületek hozhatók létre  ezáltal pedig magasabb komfort biztosítható a lakók számára. A minőség tehát megtérül.

bottom of page