© 2017

Wesselton Kft.

A weboldal tartalmának szerzői joga kizárólag a Wesselton Kft.-t illeti meg. A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme kizárólag  a Wesselton Kft. előzetes, írásos engedélyével használható fel.

A portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk felhasználásából adódó kár bekövetkeztéért.

Rooftop Projekt

 

A Rooftop Projekt keretében egy 34 lakásos, tetőteraszos társasház épül Zuglóban, a Zászlós utca 28. szám alatt, 2017 novemberétől.

 

 

Az épület

 

A modern és letisztult külsejű, AA energetikai besorolású lakóház minden szempontból megfelel a mai elvárásoknak. Az épület az átgondolt és körültekintő tervezésnek köszönhetően az erkélyes lakások nagy üvegfelületekkel és háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek. A praktikus élettereket jól koncepcionált belsőépítészeti megoldások jellemzik.

 

 

A lakások

 

A 34 lakásos társasházban 1,5-2 szobás, jó elosztású, világos, erkélyes, 40-50 m2-től induló lakások kaptak helyet, melyekhez opcionálisan parkoló is tartozik.

 

 

 

 

 

Új szemlélet

 

A Rooftop Projekt mögött egy olyan innovatív koncepció áll, amely a lakhatás magas színvonalát fenntartható módon kívánja elérni. A ház – központi megoldásainak köszönhetően – energiatakarékosan és környezettudatosan üzemel, mely a maximális komfortot költségtakarékosan biztosítja lakóinak. Az egyes életterek kialakítása is a magas minőség és a tudatosság jegyében történik.

 

 

Mennyiért, mikor?

 

A ház és a lakások számos extra előnye és ellenére a Rooftop Projekt árai nem térnek el a környékbeli új építésű ingatlanok áraitól. Az építkezés 2017. novemberében kezdődik, a várható átadás: 2019. első negyedév. Az ingatlanok értékesítése az építkezéssel egy időben megkezdődik.