© 2017

Wesselton Kft.

A weboldal tartalmának szerzői joga kizárólag a Wesselton Kft.-t illeti meg. A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme kizárólag  a Wesselton Kft. előzetes, írásos engedélyével használható fel.

A portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk felhasználásából adódó kár bekövetkeztéért.

A környék

 

Jó közlekedés, csendes utca

 

Zugló mindig jó választás azoknak, akik egyszerre szeretnék élvezni a belváros közelségét, illetve a környék nyújtotta zöldet és nyugalmat – mindezt megfizethető áron.

 

A Zászlós utca elhelyezkedése kifejezetten előnyös: több, a belvároshoz is gyors elérést kínáló közlekedési lehetőség közelében, mégis teljesen elszigetelten a Hungária körút zajától, madárcsicsergős környezetben fekszik. Az új Puskás Ferenc Stadion épülésével a környék még gyorsabb fejlődésnek indult, így befektetési szempontból is kedvező választás a környéken ingatlant vásárolni.

 

Közlekedés

 

-3 perc sétára: M2 Puskás Ferenc Stadion  állomása / 1 és 1A villamosok

-10 perc sétára:  Zugló vasútállomás

 

Közelben:

 

-Városliget

-Puskás Ferenc Stadion

-SYMA Rendezvényközpont

-Papp László SportAréna

-Aréna Pláza

-IKEA

-Hungexpo

-Kincsem park

-Hipermarketek, szupermarketek