© 2017

Wesselton Kft.

A weboldal tartalmának szerzői joga kizárólag a Wesselton Kft.-t illeti meg. A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme kizárólag  a Wesselton Kft. előzetes, írásos engedélyével használható fel.

A portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk felhasználásából adódó kár bekövetkeztéért.

Jó környéken - elérhető áron - energiatakarékosan

 

Ha közel a belvároshoz, de mégis zöld környezetben szeretne élni, a Rooftop jó választás. Zugló (XIV. kerület) nem véletlenül a pesti oldal legmagasabb presztízsű területe: a közkedvelt környéken minden megtalálható, amire csak szükség lehet. Kikapcsolódás, sportolás, ügyintézés, bevásárlás – ezt mind könnyedén intézheti a Zugló keleti részén fekvő Törökőr városrészben.
A belváros is gyorsan megközelíthető: pár perc sétával elérhető a 2-es metró vagy az 1 és 1A villamos.

 

A Rooftop ház AA energiaosztályt képvisel, amely segíti Önt, hogy a rezsiköltségek helyett az élet valóban fontos dolgaival foglalkozhasson. A „közel nulla energiaszintű” épületben, 2020-as követelményekre tervezett hőszigeteléssel és háromrétegű ablakokkal, a lakások fűtési energiaigénye lényegesen kisebb a megszokottnál, így a fűtésszámla szinte elhanyagolható lesz.

 

A Rooftop filozófiája nagy hangsúlyt fektet a szelektív hulladékgyűjtésre is, erre a célra külön helyiség épül a garázsszinten. A szelektíven gyűjtött hulladékkal nemcsak a környezetet óvjuk, de a szemét elszállítása is olcsóbb, így jelentős megtakarítást érhetünk el.

 

A Zászlós utcából a város szinte minden pontja könnyedén megközelíthető kerékpárral is. A Rooftop Projekt építésze külön gondolt azokra a potenciális lakókra, akik autózás helyett a biciklizést preferálják: a parkolószint kialakítása követi a „zöld modellt”, így a kerékpárok kényelmes és könnyen hozzáférhető tárolása biztosított.