© 2017

Wesselton Kft.

A weboldal tartalmának szerzői joga kizárólag a Wesselton Kft.-t illeti meg. A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme kizárólag  a Wesselton Kft. előzetes, írásos engedélyével használható fel.

A portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk felhasználásából adódó kár bekövetkeztéért.

Kik vagyunk

 

A vállalkozás  elismert cég tapasztalataiból építkezik: több évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkező egyik legnagyobb hazai építőipari fejlesztő, illetve kivitelező. A piac elismert szereplőjévé vált az elmúlt két évtizedben.

Miben hiszünk

 

Tudatosság

 

A Wesselton Kft. filozófiája, hogy átgondolt tervezéssel, innovatív és bevált megoldások alkalmazásával jobb minőségű, értékállóbb és olcsóbban fenntartható épületek hozhatók létre – ezáltal pedig magasabb komfort biztosítható a lakók számára. A minőség tehát megtérül.

 

Új szemlélet

 

Az innovatív ingatlanberuházó cég egy olyan új szemléletet kíván elterjeszteni, amely jó példákon keresztül világít rá, hogy miért fontos a környezettudatosság, milyen előnyök származnak belőle, és milyen értékeket érdemes keresni egy lakóépületben.

 

A projektek valódi gazdával bírnak

 

Egy beruházás nemcsak a számokról szól, és nemcsak az értékesítésig tart. A Wesselton Kft. beruházóként és kivitelezőként egyszerre, teljes szakértelmet, odafigyelést és biztonságot nyújtva vállal teljes körű garanciát. Épületeikre, lakásaikra nem mint „eladható négyzetméterekre” gondolnak, hanem olyan igényesen tervezett és megépített életterekre, ahol a lakók nyugodtan, biztonságban és boldogan élhetnek.

Referenciák

Loft Astoria 

Árpádföld Lakópark

További Referenciák