© 2017

Wesselton Kft.

A weboldal tartalmának szerzői joga kizárólag a Wesselton Kft.-t illeti meg. A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme kizárólag  a Wesselton Kft. előzetes, írásos engedélyével használható fel.

A portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk felhasználásából adódó kár bekövetkeztéért.

Minőség - Érték - Garancia

 

 

A Rooftop ház tervezésénél és alapanyagainak kiválasztásánál az igényesség és a környezettudatosság voltak az elsődleges szempontok. Kizárólag minőségi alapanyagok és berendezések kerülnek felhasználásra, így a lakásoknak hosszabb élettartam, a felhasználóknak pedig nagyobb komfort garantált.

 

Nyugat-Európában már régóta megfigyelhető tendencia, hogy a tudatos ingatlanvásárlók egyre inkább az alacsony energiafogyasztású és hosszú távon is olcsón fenntartható ingatlanokat keresik. Aki ma ilyen lakást vásárol, nemcsak magasabb kényelmet élvezhet, de egy értékálló befektetést is a magáénak tudhat. A lakások értékállóságát garantálja a környék gyors fejlődése is: az új Puskás Ferenc Stadion épülésével a környék ingatlanjainak értéke a jövőben is nőni fog.

 

Mivel a Rooftop Projekt gazdái egyszerre beruházók és kivitelezők hosszú távú garanciát vállalnak. Büszkén vallják, hogy valódi gazdái a projektnek: lakótereket és nem eladható négyzetmétereket terveznek. Mindezek fényében Ön teljes nyugalomban és biztonságban élvezheti az életet új lakásában.